Αποφοίτηση 2023

Αποφοίτηση 2023 - Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS

Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης και χαράς διεξήχθη η Τελετή Αποφοίτησης 2023, του Κολλεγίου Ανθρωπιστικών Επιστημών – ICPS, στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» την Τετάρτη 28 Ιουνίου.

Η τελετή αποφοίτησης αποτελεί την πιο σημαντική στιγμή της φοιτητικής πορείας των σπουδαστών του ICPS. Είναι η στιγμή εκείνη που ανταμείβονται, βραβεύονται και νιώθουν ότι οι προσπάθειές τους αποδίδουν καρπούς. Η στιγμή που κατανοούν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Σε αυτή την όμορφη βραδιά, που ήταν αφιερωμένη στην ολοκλήρωση ενός μοναδικού ταξιδιού των φοιτητών, παρευρέθηκαν καθηγητές, επίτιμοι καλεσμένοι, εκπρόσωποι από συνεργαζόμενους φορείς και πολιτικοί. Eκπρόσωποι του The University of Central Lancashire – UCLan τίμησαν με την παρουσία τους, τους αποφοίτους και το Κολλέγιο.
Δίπλα στους αποφοίτους βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι που απόλαυσαν την μαγική στιγμή. Η συγκίνηση απερίγραπτη.

Ομιλίες και θερμές ευχές προς τους αποφοίτους δόθηκαν από:
Την κα. Νάντια Γιαννακοπούλου, Βουλευτή Δυτικής Αθήνας
Τον κ. Paul Rowe, Διευθυντή του Τμήματος Διεθνούς Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου του Central Lancashire.
Τον Dr. Jamie Taylor, Κοσμήτορα της Σχολής Ψυχολογίας & Ανθρωπιστικών Επιστημών του UClan.
Την Dr. Jackie Day- Garner, Αναπληρώτρια Κοσμήτορα της Σχολικής Υγείας, Κοινωνικής Εργασίας & Αθλητισμού του UClan.
Την Dr. Debbie Kenny, πρώην Κοσμήτορα της Σχολής Κοινοτικής Υγείας & Μαιευτικής του UClan.
Την κα. Κατερίνα Φέγγαρου, Υπεύθυνη Διεθνών Εκπαιδευτικών Συνεργασιών του Βρετανικού Συμβουλίου στην Ελλάδα.

Με το σύνθημα του Γενικού Διευθυντή του Κολλεγίου κ. Κωνσταντίνου Παππά, ο “ακαδημαϊκός ζυγός” βρέθηκε ψηλά στον αέρα και η αίθουσα του θεάτρου σείστηκε υπό τον ήχο χειροκροτημάτων!

Η λαμπερή βραδιά ολοκληρώθηκε με μία μοναδική δεξίωση όπου τα χαμόγελα, οι αγκαλιές και οι ευχές για ένα λαμπρό μέλλον είχαν την τιμητική τους.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρεθήκατε στην πιο σημαντική στιγμή των αποφοίτων μας. Οι φοιτητές μας που τώρα σπουδάζουν να είναι σίγουροι ότι θα ζήσουν το ίδιο έντονα τη δική τους αποφοίτηση και θα τους μείνει χαραγμένη στο μυαλό για πάντα.

icps.mentalhealthday

Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Η ψυχική υγεία στην Ελλάδα και την Ευρώπη, όπως αναφέρεται από τις έρευνες και τα δεδομένα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO), δείχνει την αυξανόμενη ανάγκη

eurocrim2024

Συνέδριο Eurocrim 2024

Συμμετοχή της Καθηγήτριας Εγκληματολογικής Ψυχολογίας του ICPS, Δρ. Κέλλυ Ιωάννου, και της Απόφοιτης του Bachelor Εγκληματολογικής Ψυχολογίας Άννας Βασιλικής Μέγα στο Συνέδριο Eurocrim 2024. Με